Garasjespesialisten AS tilbyr tjenester for å realisere drømmen om en ny garasje! Enten du er privatperson, byggmester eller utbygger har vi mange spennende tjenester og enda flere gratis tips og råd på siden vår som hjelper deg med å komme i mål!

Selv om selskapet er nytt har vi over 20 år bak oss gjennom andre foretak med å planlegge, tegne, søke og bygge garasjer – en tjeneste vi lanserer i et rendyrket selskap – Garasjespesialisten AS.

Hvem er vi?

Bak selskapet står byggmester og takstmann Kenneth Schie, som sammen med et team av arkitekter, tekniske tegnere, designere og flere andre ressurser har hentet fram flere spennende garasjemodeller tilpasset ulike ønsker, mål og drømmer. Noe er tradisjonelt, annet er spektakulært!

Uansett, vi tegner selvsagt nøyaktig det du ønsker dersom ingen av modellene våre passer inn i din drøm!

Hva tilbyr vi?

I første omgang tilbyr vi tjenester knyttet til tegninger og eventuelle søknader for din nye garasje. Vi har også laget mye informasjon med gode tips og råd for din videre planlegging, særlig med tanke på arealbehov og søknadsplikt. Illustrasjonene er basert på materiale fra SINTEF Byggforsk – Norges aller største kompetansesenter for byggverk.

Tegningene du får hos oss kan du bruke til søknader og nabovarsling dersom du ønsker å gjøre dette selv, hente inn anbud på materialer eller bygging, og som detaljerte arbeidstegninger. Som et tilvalg kan du kjøpe materialliste tilpasset din garasje for enkelt å kunne be om tilbud fra ditt byggevarehus eller en byggmester.

Vi har også laget enkle monteringsanvisninger for deg som vil bygge selv, men er usikker på hvordan det gjøres.

Er du byggmester eller utbygger og på jakt etter en samarbeidspartner for å kunne tilby garasjer til dine kunder? Hos oss blir din kunde ivaretatt fra A – Å når det gjelder alt rundt garasjen.

Ta kontakt for en partneravtale for å oppnå rabatterte priser. Avtalen er gjensidig, og vi vil derfor kunne henvise andre kunder til din bedrift.

Vi har også bred kompetanse på rekkegarasjer og rekkecarporter for sameier, nabolag eller borettslag. Om du leder et prosjekt med dette som mål, eller ønsker å oppføre/tilby dette til dine kunder er garasjespesialisten.no det naturlige stedet å starte!

Garasjeporter

I tillegg til at garasjen er bilens, verktøyets og vinterhjulenes hjem er garasjen ofte det aller første gjester ser når de kommer på besøk. Vi mener at enhver garasje fortjener en flott garasjeport og har viet dette litt plass på siden. Foreløpig selger vi ikke egne porter, men linker til store, solide leverandører for inspirasjon.

Har du en gammel og kjedelig port fra før? På siden vår finner du et gratis målskjema for å be om tilbud på ny port hos din foretrukne leverandør – skjemat gir leverandøren all informasjonen de trenger for å tilby riktig port med beslag tilpasset din garasje!

Sosiale medier

Følg oss på Facebook her – for de aller siste nyhetene. Der vil det også være tilgjengelig chat for spørsmål og svar.

Kontakt oss gjerne
Garasjespesialisten AS
post@garasjespesialisten.no
+47 400 78 700 (man – fre 08.00 – 20.00)